RÓLAM

 

Dr. Ráth Szilvia 

        Okleveles élelmiszermérnök           

        Biotechnológus, Szaktanácsadás

Végzettségeim széles rálátást biztosítanak az élelmiszer komponensek hatásaira egészségünk megőrzéséhez, illetve pontos képet adhatok ezek hatásmechanizmusáról, választ adva napjainkban felmerülő, gyakran előforduló kérdésre, eloszlatva bizonytalanságunkat egy - egy specifikus diétával kapcsolatban.

Nem csak szakemberként, de magán emberként is érintett vagyok bizonyos egészségügyi diéták alkalmazásában, így nem csak az elméletben de a gyakorlatban is sok éves tapasztalattal rendelkezem.

Számomra a legfontosabb lépés a gyógyulás irányába, az ok-okozati összefüggések feltárása, hiszen -e nélkül nem érhető el hatásos, hosszú távú javulása életminőségünknek, illetve nem állítható fel a megfelelő diétás kezelés sem.

Hogy jobban megismerd véleményem az étkezés és egészség összefüggéseiről, olvasd el a GastroGuide - nak adott interjúmat. Kattincs az újság logójára és máris olvashatod :